fbpx Стартира международният хакатон Hack for a Sustainable Future | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира международният хакатон Hack for a Sustainable Future

Водеща снимка
Да

Стартира международният хакатон Hack for a Sustainable Future

Esri, световният пионер в сферата на Географските информационни системи и технологичната стартъп медиа TechCrunch, канят всички с интерес към софтуерните разработки, информационни технологии, дизайн и иновативни продукти да предложат смели решения на най-належащите глобални предизвикателства.

Екипите могат да изпращат своите оригинални проекти до 13 септември по теми, свързани, както с екологични проблеми, като климатичните промени и употребата на изкопаеми горива, така и други обществено значими въпроси като COVID-19 и социалното неравенство.

Събитието „Hack for a Sustainable Future“ предизвиква разработчиците не само да създават приложения в отговор на съвременните предизвикателства, но с решенията си да дадат нова перспектива на глобалните усилия – географска перспектива. За целта участниците ще имат свободен достъп до водещата технология ArcGIS Platform, нова гъвкава платформа, която използва местоположението като услуга (PaaS). ArcGIS Platform предлага пълна гама от API за картографиране и SDK, така че участниците да използват предпочитаната от тях библиотека. За тези, които не са толкова добре запознати с ArcGIS, Esri осигурява менторска подкрепа и ресурси за разработчици, с които да започнат.

Регистрацията за събитието и изпращането на проекти са отворени до 13 септември 2021. Победителите ще бъдат обявени на 23 септември. Те ще получат парични награди, както и възможността да представят своите проекти по време на TechCrunch’s Disrupt 2021, най-добрата конференция за технологични стартиращи компании. Всички решения ще бъдат представени в онлайн галерия.

Повече подробности и регистрация на https://www.esri.com/en-us/cp/developers-hackathon

Facebook коментари