fbpx Стартира рекламна кампания по Евроспорт за Банско | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира рекламна кампания по Евроспорт за Банско

Стартира рекламна кампания по Евроспорт за Банско

От 21 януари до 24 февуари 2012 г. започва рекламна кампания за Банско по паневропейския тв канал Евроспорт. Поводът са стартовете от Световната купа по ски в курорта. Тази година там ще се състоят четири състезания за ценния приз – две за мъже и две за жени. На 18-19 февруари ще се проведе гигантският слалом и слаломът при мъжете, а на 25-26 февруари е спускането и супергигантският слалом при жените. Такава поредица се случва тук за първи път. Целта на рекламната кампания е да разшири информацията за страната ни като модерна ски дестинация и за българските зимни курорти, които предлагат изгодни и качествени условия за активен отдих и спорт.

В рамките на кампанията са предвидени излъчвания на 30-секунден клип за Банско по каналите Евроспорт и Евроспорт 2.
Ще бъдe излъчена и четириминутна програма за благотворителното ски шоу за деца в неравностойно положение, което ще се проведе на 28 януари на Бъндеришка поляна под патронажа на принца на Монако Албер Втори.

Кампанията включва и поставяне на рекламен банер на сайта на Евроспорт и на приложенията за iРhone. Екип на телевизията ще заснеме и двеминутен репортаж за Банско, който ще бъде излъчен трикратно в предаването “Confidential” по Евроспорт.
Широкият отзвук в света от стартовете за Световната купа при мъжете през 2011 г. в Банско и събраната аудитория от 200 млн. зрители повиши разпознаваемостта на България като туристическа дестинация. Градчето влезе в топ 5 на световните зимни курорти, които ще са домакини на по два старта за Световната купа по ски при мъжете и жените през сезон 2011/12.
Също през тази година Пампорово ще приеме слаломите за Европейската купа за мъже на 12-13 февруари.