fbpx Купувайте ваканционен имот сега, докато другите продават! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Купувайте ваканционен имот сега, докато другите продават!

Това съветват специалистите. Повечето от продавачите на ваканционни имоти са съгласни да се разделят с имотите си на изключително ниска цена, като почти всички те продават под себестойността на строителството или под цената, на която са ги закупили преди години.
Собствениците на обекти, които са пред завършване или са вече завършени, се опитват да продадат свободните апартаменти, като от началото на годината все по-смело намаляват офертните цени, тъй като вече ясно осъзнават, че няма какво повече да се чака. Вече има офертни цени от 300 евро на кв.м. за апартаменти в завършени комплекси, казват от Бългериън пропъртис.

Основният интерес за имоти по морето и в Банско е насочен към евтини апартаменти на цени между 25 000 и 40 000 евро. Има интерес и към луксозни и елитни морски имоти, които попадат в ценовия сегмент от 80 000 до 130 000 евро. Специалистите твърдят, че истинските елитните имоти в България ще се оформят скоро като отделен инвестиционен продукт. Те няма да се влияят от общите тенденции и колебания на пазара на имоти и ще са един от най-добрите начини да се инвестират свободни пари.