fbpx Международна конференция за системи за бизнес анализ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Международна конференция за системи за бизнес анализ

Международна конференция за системи за бизнес анализ

Системите за бизнес анализ (Business Intelligence или BI) позволяват данните, които се натрупват ежедневно в организациите да се използват за контрол на състоянието на дейността и вземане на обосновани решения. Отчетите, генерирани от оперативните системи, често дават подробни количествени справки, но не отговарят на въпроса дали полученият резултат е добро постижение или не, ако не - къде е проблемът, как би се променил, ако променим условията на работа и редица други въпроси.

Софтуерните инструменти за бизнес анализ варират, но последните иновации позволяват да използваме все по-разнообразни източници на данни, да получаваме в графичен вид в реално време индикации за здравето на бизнеса, да планираме, прогнозираме, тестваме сценарии за развитие.

Накратко, BI системите помагат на организацията да бъде по-конкурентноспособен играч на пазара – такъв, който може бързо да се пренастрои и да сграбчи открилите се възможности.

Всички тези въпроси ще бъдат разисквани на Международна конференция за системи за бизнес анализ, която ще се проведе на 16 септември в Кемпински хотел Зографски, София

Специален гост лектор ще бъде Тимо Елиот, който е световноизвестeн BI експерт.

Facebook коментари