fbpx Международна конференция за системи за бизнес анализ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Международна конференция за системи за бизнес анализ

Системите за бизнес анализ (Business Intelligence или BI) позволяват данните, които се натрупват ежедневно в организациите да се използват за контрол на състоянието на дейността и вземане на обосновани решения. Отчетите, генерирани от оперативните системи, често дават подробни количествени справки, но не отговарят на въпроса дали полученият резултат е добро постижение или не, ако не - къде е проблемът, как би се променил, ако променим условията на работа и редица други въпроси.
Софтуерните инструменти за бизнес анализ варират, но последните иновации позволяват да използваме все по-разнообразни източници на данни, да получаваме в графичен вид в реално време индикации за здравето на бизнеса, да планираме, прогнозираме, тестваме сценарии за развитие.
Накратко, BI системите помагат на организацията да бъде по-конкурентноспособен играч на пазара – такъв, който може бързо да се пренастрои и да сграбчи открилите се възможности.
Всички тези въпроси ще бъдат разисквани на Международна конференция за системи за бизнес анализ, която ще се проведе на 16 септември в Кемпински хотел Зографски, София
Специален гост лектор ще бъде Тимо Елиот, който е световноизвестeн BI експерт.