fbpx Студенти продължават работа в R&М България след едногодишна инженерна академия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Студенти продължават работа в R&М България след едногодишна инженерна академия

За втора поредна година «R&М България Производство» (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari в секторите на информационните и комуникационните технологии, раздаде дипломите на студентите, завършили  успешно стажантската програма «Инженерна академия» за 2020/2021 г.

Общо четирима студенти преминаха през едногодишно обучение и получиха възможност да натрупат ценни знания и професионален опит в международна компания, водеща в сектора на свързаността. През есента на 2021 г. Инженерната академия успешно завършиха студентите Тифани Дерменджиева, Данаил Вълков, Димитър Василев и Пешо Найденов. Те преминаха през предвидените пет модула на обучение в отделите Производство, Локален инженеринг, Качество, Глобален инженеринг и оперативно подпомагане и Развоен център (R&D). Освен това студентите получиха уникална възможност да участват в стратегически за R&M проект за разширяване на портфолиото на компанията с фамилия продукти Fiber to the Antenna (FTTA), които са част от 5G технологията за пренос на данни.

Двама от стажантите продължават работа в екипа на Локален инженеринг в «R&М България Производство» като младши инженери.  

Стажантската програма «Инженерна академия» на «R&М България Производство» е платена, като кандидатите подписват срочен трудов договор за период от 1 година с включени пълни осигуровки, възможност за кариерно израстване и на пълно  работно време.

Чрез Академията компанията си поставя за цел да насърчи процеса на изграждане на бъдещи професионалисти-инженери, като в рамките на обучението те работят по индивидуална програма с ментори, доказани експерти в областта си.