fbpx Студенти ще се срещнат с реалния бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Студенти ще се срещнат с реалния бизнес

За втора година в София ще се проведе бизнес форума „Youth to Business” или „Младежта към бизнеса”, който се организира от глобалната мрежа на студентската организация AIESEC. Целта му е да изгради мост между студентите и бизнеса, поставяйки ги в отворен диалог. Темата на тазгодишното издание ще бъде „ Предприемачество в България”.

Събитието има за цел да даде шанс на амбициозните млади хора да получат ценни съвети и знания от успешни български предприемачи, да насърчи предприемаческия дух у младите и да ги вдъхнови за нови идеи. В рамките на един ден ще се обсъждат и решават важни обществени проблеми, свързани с настоящото положение в държавата: иновации и предприемачество; мобилност на труда; корпоративна социална отговорност; лидерсто и работа в екип. Участниците ще работят по зададени от фирмите партньори казуси. По този начин ще имат възможност да се доближат до реалния бизнес свят. Очакват ги и уъркшопи и лекции от специалисти от компаниитепартньори, както и гостлектори.

Youth to Business ще се състои на 26 октомври в УНСС. За участие се изисква регистрация в сайта на събитието или тук docs.google.com/forms/d/1zFQsbjE6fJqlFfiG5y_RHWEAx8YKhaDgyJn89cKhF-4/viewform