fbpx Световно признание за българска софтуерна фирма | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световно признание за българска софтуерна фирма

Световно признание за българска софтуерна фирма

Българската компания и водещ световен доставчик на инструменти и решения за разработка на междуплатформени и мобилни приложения, Telerik, е позиционирана сред „Визионерите“ в Магическия квадрант на Gartner за Интегрирани пакети за тестване на софтуер за 2013 г. с продукта си Test Studio.

Telerik е първата компания от Централна и Източна Европа, отличавана досега в този квадрант на световния лидер за проучвания и консултиране в сферата на информационните технологии.

Интуитивният потребителски интерфейс на Telerik Test Studio улеснява дори и най-сложните тестови процеси за уеб, десктоп и мобилни приложения. Продукта предоставя обща платформа за екипната работа между разработчици и специалисти по тестване. Той съчетава мощността, която разработчиците изискват, и интутивността, от която специалистите по тестване на качестовото се нуждаят. Включва широк набор от мобилни възможности и е единственото приложение за тестване, което се предлага в App Store на Apple. За разлика от другите приложения за тестване, потребителят може директно да използва продукта на мобилното си устройство.
“Вярваме, че Магическият квадрант на Gartner подчертава невероятната добавена стойност, която Telerik предоставя на бизнес разработчиците по целия свят с Test Studio и останалите продукти на компанията,“ сподели Кристофър Айхорн, изпълнителен вицепрезидент, ALM инструменти в Gartner.

Facebook коментари