fbpx Създават първото общество на тестери у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Създават първото общество на тестери у нас

М-Тел поставя началото на първото по рода си за нашия пазар общество на тестери: M-Tel Test Zone. Целта на проекта е да привлече и обедини иновативно мислещите хора в България, изкушени от новите технологии. Те ще изпробват преди всички останали най-новите продукти и услуги на компанията, някои от които дори ще са в етап на разработка.

Присъединявайки се към зоната на бета тестерите, участниците ще споделят мнения и препоръки и ще дават своята лична оценка за новите предложения на компанията. Присъствието в M-Tel Test Zone ще носи на тестерите и допълнителния бонус да са винаги информирани за новостите в света на телекомуникациите.

Бета тестер може да стане всеки абонат на Мобилтел, който се регистрира в сайта http://testzone.mtel.bg/ или използва вече съществуващата си регистрация за достъп до mtel.bg.

В „зоната” ще се публикува информация за всички актуални и бъдещи тестове, провеждани от оператора. Участие в тях потребителите могат да вземат като кандидатстват за желания тест. За най-активните, които искат да споделят своите впечатления и коментари с останалите членове на обществото, е предвидено място за публикуване на ревюта за тестваните от тях продукти и услуги.

За участниците в тестовете са предвидени и специални награди. Част от тях са от 20 до 50 % отстъпка при закупуване на устройство или аксесоар от М-Тел магазин, безплатен абонамент за услуга, както и предметни награди – телефони, смартфони, таблети, лаптопи и други. Късметлиите от всеки тест ще бъдат избирани на лотариен принцип.
С помощта на своето общество от иновативни последователи, Мобилтел ще предлага на българските клиенти още по-актуални продукти или услуги, които максимално да отговорят на техните предпочитания и очаквания.