fbpx Тайният живот на звездите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова книга

Тайният живот на звездите

Нова книга за роднита хора на изкуството излиза на пазара. „Големите любови на българските артисти, музиканти и художници“ е последното издание на Сиела. 
Раде Маркович се развежда заради Невена Коканова, тя не намира сили да стори същото. Лудият гений Генко Генков напада овдовялата Стоянка Мутафова и иска да се оженят. Апостол Карамитев и Маргарита Дупаринова се венчават на сцената. Хачо Бояджиев има 7 дъщери, 6 от тях са извънбрачни. Константин Кисимов се жени на 38-годишен - за ученичка. Леда Тасева развежда Стефан Сърчаджиев с 3 деца и после го изоставя. Султанът на Тунис кани примадоната Илка Попова в харема си, тя се дърпа. Оперната прима Надя Ножарова събира на разпивка всичките си любовници и се снима с тях.
Френски графини се съревновават за сърцето на художника Никола Танев. Никос Казандзакис, авторът на „АлексисЗорбас”, се влюбва в Бистра Винарова - бъдещата съпруга на Симеон Радев.
 
За тези и за още над 50 други изключителни любовни истории разказва в новата си книга дългогодишният журналист Венелин Митев. През годините той е изучавал биографиите на най-известните наши артисти, певци, композитори и художници, проучвал е архивите им и е разговарял с техни приятели, близки и съвременници, за да се добере до малко известни или потулени моменти от интимния им живот. Съдбите на творците са осветлени с изненадваща и далеч по-различна, дори на моменти шокираща светлина, различна от тази в официалните им биографии.