fbpx Телеком започва кампания за реновиране на училища и детски градини | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Телеком започва кампания за реновиране на училища и детски градини

Всички детски и учебни заведения, които се нуждаят от почистване, озеленяване, боядисване и др., могат да изпратят предложения за включване в програма на VIVACOМ, която целяща да подпомогне облагородяването и реновирането на училища и детски градини чрез доброволния труд както на служители на компанията, така и на хора извън структурите на телекома. Освен доброволци, операторът ще осигури и всички необходими за реализацията на одобрените проекти материали. Предложения ще се приемат до 17 октомври.

През пролетта на тази година компанията организира няколко пилотни акции, към които имаше повишен интерес. В акциите се включиха десетки доброволци не само от компанията, но и учители, родители и ученици.
Акциите в училищата и детските градини са част от създадената преди две години доброволческа програма на телекома VIVACOMCares. В нея вземат участие над 300 служители на компанията от цялата страна, които на доброволен принцип помагат в домове за сираци, приюти за бездомни животни, зоопаркове, както и за обновяване и почистване на екопътеки и зелени площи.