fbpx Търсят се КСО проекти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Търсят се КСО проекти

Търсят се КСО проекти

За 12-та поредна година ще бъдат отличени компаниите, които подкрепят различни социални каузи. По традиция БФБЛ ще връчи Наградите за отговорен бизнес 2014, а набирането на проекти е в разгара си. Може да кандидатствате вече, за да научат още повече хора за реализираната от вас кампания.

Категориите, в които се състезават компаниите, са: „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в околната среда”, „Инвеститор в човешкия капитал”, „Инвеститор в образованието”, „Маркетинг, свързан с кауза”, както и специалното отличие за цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие. Един от всички номинирани проекти ще получи и  специалната награда „Енгейдж”, която се определя от Международния форум на бизнес лидерите, и отличава ангажираността на служителите при реализирането на проекта.

За Годишните награди за отговорен бизнес могат да кандидатстват компании от цялата страна независимо дали са членове на Форума или не. Разгледайте и попълнете електронния формуляр за кандидатстване на нашата страница. Вижте и допълнителна информация за категориите, процедурата и критериите за оценяване тук. Екипът на Форума е на линия за пълно съдействие при попълването на документите за участие. Крайният срок за подаване на номинации е 15 януари 2015 г.

Журито на наградите на БФБЛ се състои от изтъкнати личности и утвърдени специалисти в различни области, което гарантира безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Носителите на Наградите за отговорен бизнес 2014  ще бъдат обявени на церемония на 25 февруари 2015 г. в присъствието на официални лица, представители на бизнеса и медии.

Стремежът на БФБЛ е добрите практики да служат като пример за бизнеса в България, а корпоративната социална отговорност (КСО) да се превърне в част от дългосрочната бизнес стратегия на компаниите у нас.

Списанието е медиен партньор на инициативата.