fbpx Български фирми ще могат да осъществат директни контактни с партньори | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български фирми ще могат да осъществат директни контактни с партньори

Български фирми ще могат да осъществат директни контактни с партньори

За четвърти път във Виена ще се проведе Бизнес форум на Дунавския регион На 6 и 7 ноември 2014г домакин ще бъде Австрийската федерална стопанска камара, а БТПП е съорганизатор от българска страна. 

Повече от 500 фирми, 50 международни лектори и политици от 14 страни ще обсъждат теми от хранително-вкусовата и преработващата промишленост с фокус вериги за създаване на добавена стойност в хранителния сектор. Сред основните теми са и „Борба с младежката безработица“ и „Европейски фондове в Дунавския регион“. Ще бъде разгледаната и темата за двупистовия подход в образованието, който е много привлекателен за работодатели и ефективен в борбата с младежката безработица. В допълнение участниците ще научат как да получат „свежи” пари от ЕС.

 Целта на конференцията е създаването на продуктивен диалог между корпоративните лидери и публичния сектор, който да даде тласък на икономиките на страните около река Дунав.

Чрез предварително заявяване на срещи българсите компании ще могат да директно да се запознята с потенциални партньори (http://drbf.converve.com). Заедно с това ще бъдат организирани посещения до иновативни австрийски фирми от секторите храни и образование.

Дунавският регион е първият, който изцяло се фокусира както върху моментното състояние, така и върху бъдещето на веригите с цел създаване на на добавена стойност в хранителната индустрия.

Към момента има регистрирани над 70 фирми от региона. Крайният срок за регистрация е до 31 октомври 2014г. и е задължителна, тъй като местата са ограничени: http://drbf.converve.com

Facebook коментари