fbpx Удължава срокът за подаване на проекти в конкурса PR Приз 2018 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Удължава срокът за подаване на проекти в конкурса PR Приз 2018

Удължава срокът за подаване на проекти в конкурса PR Приз 2018

 

С още 10 дни се удължава срокът за подаване на кандидатурите за участие в 18-то издание на конкурса PR Приз. Ще се приемат документи и на bdvo.org/pr-приз-2018 до 28-и април. Публичните представяния на проектите-участници ще се проведат на 11-и, 12-и и 13-и май, а церемонията по награждаването на победителите ще се проведе на 22-и май в Sopharma Towers.

Журирането тази година ще протече по различен начин. Шестнайсетте категории ще имат петима различни оценители, но ще се запази традицията те да бъдат оптимален микс между изявени представители от професионални организации в сферата на комуникациите, неправителствения сектор, медиите и академичните среди.
За първи път в журито влизат и ръководителите на сродните организации Николай Караджов, изпълнителен директор на Българска асоциация на комуникационните агенции (БАКА), Росен Мисов, изпълнителен директор на Българска асоциация на рекламодателите (БАР) и Христо Христов, председател на националната IAB асоциация по дигитални комуникации. По вече утвърдена традиция членове на журито остават председателите на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) Катя Димитрова и на Българската академична асоциация по комуникации (БААК) проф. Милко Петров, както и главният секретар на рекламния фестивал Mediamixx Георги Кузмов.

Неправителственият сектор ще бъде представен от директора на Българския дарителски форум (БДФ) Красимира Величкова, а медиите от Максим Майер, редакционен директор и управител на сп. „Мениджър“, Ина Георгиева, главен редактор и издател на сп. „Твоят бизнес“ Надя Маринова, главен редактор и управляващ мениджър на b2b медия и Кирил Вълчев, радио водещ в „Дарик радио“.

„Годината беше много динамична и това се вижда в разнообразните и интересни кандидатури, които получихме до момента. Наред с традиционните категории за продуктови и корпоративни комуникации, корпоративна социална отговорност, вътрешни, дигитални, кризисни комуникации и т.н., тази година ще наградим и проект за изграждане на работодателска марка, както и агенция и вътрешен комуникационен екип на годината“, коментира Мила Миленова, председател на УС на БДВО и председател на журито на PR Приз 2018. Тя ще бъде единственият член на журито, който ще оценява проектите във всички категории.
Конкурсът PR Приз отличава постиженията на комуникационните специалисти и отдели у нас. Провежда се всяка година от 2001 насам. Благодарение на дългогодишната си история и високото обществено доверие, PR Приз се превръща в един от най-значимите конкурси в сферата на комуникациите, а наградите на журито имат тежестта на едни от най-високите отличия в сектора.