fbpx Успешните проекти в областта на човешките ресурси | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Успешните проекти в областта на човешките ресурси

Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси връчи VIII годишни HR награди за успешно реализирани проекти за постижения в професионалната област.
Номинациите са в пет категории като са подадени 26 проекта.

В категорията „Учене и развитие” имаше най-много проекти - общо 13 на Аксуей, Вестникарска група България, Овергаз, Бела България, Нестле (2 проекта), ЕОН –(2 проекта), Мтел, Глобул, К & К електроникс, Немечек, Аурубис. Отличените са два за „Програма за развитие на лидерите в Техническа дирекция“ на АУРУБИС БЪЛГАРИЯ АД и „СТАНИ ЖУРНАЛИСТ! Въвеждане на нов модел за обучение на журналисти (Volontariat) в практиката на българските издателства“ на ВЕСТНИКАРСКА ГРУПА БЪЛГАРИЯ ООД.

В категорията „Управление на талантите” от 4-те проекта на Загорка, Нестле, Метро Кеш енд Кери, ЗАГОРКА АД спечели с проекта си „Програма за развитие на таланти в търговския екип CAN – Career Advance Nudge“

В категория „Управление на промяната” участваха общо 2 проекта, на Аурубис и Шнайдер Електрик като печелившият проект е „Повишаване ангажираността на служителите на Завода“ на ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ ЕООД,

В категорията „Признание и възнаграждение” имаше 3 проекта. VIVACOM взе приза за проекта си „Въвеждане на единна система на възнаграждение в зависимост от представянето“ .
При категорията „Корпоративна социална отговорност” между проектите на Нестле, Мтел, Аурубис, ЕОН, МОБИЛТЕЛ ЕАД взе статуетката с проект „Фирменото доброволчество като форма на тиймбилдинг“.