fbpx Вдъхновение по италиански | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вдъхновение по италиански

Няма по-добър индикатор за класата и стила на гардероба ни от това, в него да присъстват дрехи и аксесоари с етикета "Произведено в Италия". Дали ще търсим ефекта на изтънчената елегантност или артистичната нотка в облеклото ни, задължително е да имаме дреха с такъв етикет.

Разговаряме по темата с Лили Генова, управител на магазина за дрехи стрийт мода Wish Boutique, внос от Италия.

Г-жо Генова, защо избрахте Италия, като дестинация от където да внасяте модни дрехи и аксесоари?

- Италия е известна с това, че е световен център на модата. Ако една жена иска да има стил, да е модерна във всеки сезон, най-добрите предложения идват от там. Спряли сме се на марки, които предлагат качествени продукти, съчетават мода и комфорт. Държим да са качествени и удобни. Да са подходящи както за офис, така и за свободното време.

Кои са дизайнерите и производителите, с които работите?

- В момента работим със  Suerte, Paolo Casalini, Le Streghe. Във всяка следваща колекция ще включваме и нови за българския пазар марки. Вече сме се спрели на някои марки за пролетта. 

Какъв тип мода и стил искате да предложите на българската жена, какво тези дрехи ще я направят по-различна и по-впечатляваща?

- Предлагаме т.н. стрийт стайл мода, цветна, отговаряща на съвременния стил на живот  - динамична, с възможност за съчетаване на различни елементи в разнообразни комбинации. Материите са естествени, меки, с много настроение и възможност за създаване на собствен почерк в стила на обличане. Много се радваме, когато наша клиентка се върне и ни сподели, че е получила комплименти, облечена в нашите дрехи. Това означава, че се е почувствала красива и различна. Стремим се към това.

Аксесоарите под форма на шалове и бижута дават завършен вид на облеклото, а в известна степен са израз на артистичност и стил, какво е мнението Ви за това?

- Шаловете и бижутата ни позволяват да постигнем разнообразие в облеклото. Достатъчно е да имаме един базов гардероб и подходящите аксесоари към него ще ни помогнат всеки ден да бъдем различни, да изразяваме доброто си настроение и емоции.

Бельото е един от основните 10 акцента за 2017г. Това беше обявено по време на четирите седмици на модата в Ню-Йорк, Милано, Лондон и Париж, където бяха представени основните тенденции за сезон есен-зима 2016/2017. Какво ще предложите на българските дами в този сегмент?

- Ще ги зарадваме с Isabelle de Paris. Това е френска марка за бельо, бански и плажни аксесоари. 

Какви са тенденциите в модата през 2017?

- За лятото ще предложим любимите леки, естествени материи. И разбира се, морската тема - райета и точки, без които не можем. Синьо и бяло...

Защо избрахте името Wish Boutique за вашия магазин, каква е идеята за създаването му?

- Имаме специално отношение към дрехите и аксесоарите. Искахме да създадем едно различно място за тях. Името Wish (от англ. Желание) избрахме, защото искаме да сбъдваме желания, съобразявайки се с нашите клиетки.

Всички са добре дошли в нашия магазин, който се намира на столичната ул. Г.С.Раковски 145 вх. В (вход от ул. Гурко). Убедена съм, че всяка ще си търгне с неочаквано сбъднато желание. В момента предлагаме намаление от 50% на колекция есен-зима 2016. Освен това всички актуални новини можете да следите на страницата ни във Facebook