Вече може да управлявате 50 камери от разстояние

Вече може да управлявате 50 камери от разстояние

Производителят на най-универсалната камера в света, компанията GoPro, разработи джаджа, с която всеки може да заснеме видео с професионално качество по време на всякакви активни дейности. Официално излязъл на пазара в САЩ през юни, комплектът Wi-Fi Combo Kit вече е достъпен и за българските почитатели на качествения видеоматериал.

Продуктът се състои от Wi-Fi устройство Wi-Fi BacPac™ и дистанционно управление. Той дава възможност за контрол върху множество камери едновременно чрез смартфон, таблет или чрез дистанционното, включено в комплекта. Тези екстри допълнително допринасят за удобството при използване на най-универсалната камера на света. Сега движението може да бъде заснето от различни ъгли или на различен етап, при това с едно натискане на бутона на дистанционното.Устройството позволява да управлявате от разстояние GoPro камерата си и да я включвате и изключвате, без да прекъсвате движението си. Всички фенове на GoPro ще могат да използват Wi-Fi Combo Kit, независимо кое поколение камера имат. Той е съвместим както с новата HD HERO2, така и с оригиналната HD HERO.

Новите играчки ви позволяват да контролирате до 50 камери едновременно на разстояние до 180м, а скоро се очаква и софтуер, който дава възможност за споделяне на видео в реално време. Контролът на камерата чрез смартфон и таблет ще е възможен също съвсем скоро чрез специално безплатно приложение за iOS и Android. Новите софтуерни решения ще са съвместими само с HD Hero2.

За да зарадват любителите на водните спортове и забавленията на плажа, от GoPro са предвидили дистанционното да е водоустойчиво до 3 м дълбочина. То има лента за прикрепяне към тялото и халка за прикрепяне и предпазване на отвора за зареждане. Устройството за безжична интернет връзка се зарежда с 12” USB кабел, който е включен в комплекта, заедно с кабела за зареждане на дистанционното.Нов продукт, специално разработен за гмуркачите, е защитната кутия Dive Housing. Нейната плоска стъклена леща дава максимално ясна картина при снимане под вода, ограничава ефекта на замъгляване и е идеална за снимки и видео при подводни дейности. Както всички корпусни кутии на GoPro, тя е водоустойчива до 60 м. Dive Housing е една от поредицата екстри за различни спортове, благодарение на които компанията GoPro наложи в световен мащаб своите преносими и закрепващи се почти навсякъде камери.

Wi-Fi Combo Kit и Dive Housing са продават у нас на цени от 249 лв и 109 лв. 

Facebook коментари