fbpx Виена с разнообразна културна програма във всички райони | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Виена с разнообразна културна програма във всички райони

Под мотото „23 дни – 23 района – култура за всички” тазгодишната фестивална програма е най-широката и разнообразна досега. Виенчани и гостите на града могат ще се радват на необичайни места на музикални изпълнения на живо и фотоизложби, пикници и литературни четения с писатели, обиколки на града с екскурзовод и забавления за цялото семейство.

Концертната програма включва не само известни музиканти, но млади изгряващи творци, които ще изпълнят джаз, поп, класика, соул и много други жанрове на множество сцени в града. Сред звездите на тазгодишния фестивал отново е Виенският симфоничен оркестър, който ще изнесе цели девет концерта и ще закрие събитието на 23 юни в 23-и виенски район. Много от концертите са на открито в някои от многобройните виенски паркове.

Входът за всички събития е безплатен, което гарантира, че наистина всеки желаещ може да посети фестивала. Организаторите се надяват, че тази година много виенчани ще открият и нещо ново в града си - нови интересни места или нов, непознат досега творец.

Снимка:© Helmut Prochart