fbpx VIVACOM с официална премиера на последните модели XPERIA от Sony | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

VIVACOM с официална премиера на последните модели XPERIA от Sony

VIVACOM с официална премиера на последните модели XPERIA от Sony

Очаквания смартфон Sony Xperia M4 Aqua бе представен официално на медийно събитие от Sony Mobile и VIVACOM в RIU Pravets Resort. По време на изключително изискан пикник край брега на езерото журналистите имаха възможността да тестват в реално време водо- и прахо- устойчивостта му (гарантирани със сертификат IP65/68) и изключителните 13MP камера с автофокус и 5MP селфи камера с широкоъгълен обектив. Разделени на отбори те трябваше да заснемат във водата и на сушата сценарий или концепция, измислена от тях самите, представяща възможностите на смартфона.

Xperia M4 Aqua се отличава с класическия си дизайн и леко тяло, перфектно качество на картината и мощен осемядрен 64-битов процесор Qualcomm® SnapdragonTM 615 с последната версия на Android - v5.0 (Lollipop). Устройството е с двудневен живот на батерията.

Устройстовото вече е на пазара с абонаментен план Net&Call XXL от VIVACOM за две години.

Своя дебют в България направи и последния флагман на Sony - Xperia™ Z3+. В края на юни VIVACOM ще предлага първи сред операторите новото първокласно допълнение към Xperia™ Z3 серията на Sony.

Наред с богатото портфолио от атрактивни устройства при преференциални условия, и през този месец VIVACOM ще предлага качествени и достъпни мобилни и фиксирани услуги. По време на събитието Момчил Еленков, мениджър Мобилни продукти и услуги за частни клиенти във VIVACOM, обяви и продължението на промоцията за 50% отстъпка за домашен интернет и телевизия за една година – едно от най-популярните предложения на телекома. По желание на потребителите и през месец юни те ще имат възможността да комбинират планове за двете услуги, като базовият пакет за скорост 20 mbps и повече от 40 ТВ канала ще е само за 8,90 лв. на месец за първата година, вместо досегашните 17,80 лв.

Момчил Еленков сподели с гостите и последните новини, свързани с преносимостта на мобилните номера у нас. Броят на всички абонати, които са избрали да прехвърлят своя мобилен номер от един оператор към друг, вече е преминал един милион. Според данни, взети от общия за трите телекома регистър на преносимостта, 60% от тях са избрали да станат част от голямото семейство на VIVACOM.