fbpx Sony представи нова серия камери | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Sony представи нова серия камери

Sony представи нова серия камери

Нова серия камери представи Sony - компактния full-frame DSLR a7 (Alpha 7), най-малката и най-леката камера със сменяеми обективи a7R (Alpha 7R) и висококачествения Cyber-shot RX10.

Cyber-shot™ RX10 предлага DSLR-тип мощ и креативни възможности без необходимостта от сменяеми обективи. Той е с обектив с F2.8 максимална бленда при всички фокусни дължини. Качеството и детайлността на снимките с 20.2 мегапикселовия 1.0-тип Exmor R™ CMOS сензор. Апаратът е с Full HD (1920x1080 - 60p/25pi) видеозапис с PASM контрол и професионален XLR външен вход за микрофон. Има NFC и Wi-Fi за лесна връзка със смартфони и таблети

Фотоапаратът α7 е с компактни размери, 35мм Full-frame Exmor™ CMOS сензор с 24.3 ефективни мегапиксела. Той може да осъществи и запис на видео клипове с контрол на нивото на звука и HDMI изход. Корпусът е от магнезиева сплавii, устойчив на прах и влага и с разширени контролни функции

а7R е най-малката и най-леката камера със сменяеми обективи. Новоразработеният пълноформатен Exmor ™ CMOS сензор с ‘gapless on chip’ дизайн (плътно долепени пиксели) предлага 36,4 ефективни мегапиксела и премахнат оптичен нискочестотен филтър (optical low pass filter)
• Нов BIONZ X™ процесор с приблизително 3x по-бърза скорост на обработкаiii и способност за специфично зоново шумоподтискане.

 

Facebook коментари