fbpx Нови ултрабуци Zenbook от ASUS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови ултрабуци Zenbook от ASUS

Нови ултрабуци Zenbook от ASUS

етикети

Два нови ултрабука от висок клас Zenbook UX301 и UX302 представи ASUS на изложението IFA в Берлин. Те се отличават с красив дизайн и издръжливост със специална защита от издраскване на корпуса Corning® Gorilla® Glass 3 с Native Damage Resistance™.

Защитният слой осигурява същата надеждност и лекота като предходното поколение Gorilla Glass 2, а в допълнение разработеното от Corning Native Damage Resistance™ (NDR) покритие повишава защитата от надраскване, прикрива драскотините и подобрява надеждността. Корпусът е три пъти по-устойчив на одраскване от Gorilla Glass 2 и намалява броя на видимите драскотини с 40%. Здравината му – в случай на дълбоко надраскване, също е подобрена с 40%.

Новите модели ASUS Zenbook разполагат с 13,3-инчови дисплеи с резолюция 1920 х 1080 Full HD или 2560 x 1440 WQHD. Дисплеите са сензорни за по-лесна и интуитивна работа с Windows 8.
Ултрабуците Zenbook използват четвърто поколение процесори Intel® Core™ и имат ниска консумация на енергия. Моделите се предлагат в два цвята – лунно бяло и сапфирено синьо. Те са снабдени с 802.11ac Wi-Fi за бърза безжична мрежа и широк набор от портове, сред които USB 3.0 и Bluetooth 4.0, за свързване с други устройства. Всички Zenbook модели имат удобна клавиатура със задна подсветка, което автоматично определя осветеността на отделните клавиши, и голям тъчпад, който поддържа жестовете за работа с Windows 8. Технологията ASUS SonicMaster също е стандартна за всички модели и спомага за плътен и чист звук.