fbpx Списание "твоята ВАКАНЦИЯ" Лято 24 излезе от печат | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Списание "твоята ВАКАНЦИЯ" Лято 24 излезе от печат

Луксозното ни и красиво списание твоята ВАКАНЦИЯ, ЛЯТО 2024 излезе от печат. 

Лятото тази година нямаше търпение да дойде и едва ли има някой, който не го обича, защото една тениска, къси панталони и джапанки са готови да ни отведат до най-прекрасните преживявания. Тогава – да потегляме!

Хайде, да се снимаме с лемури в екзотичния Мадагаскар, а след това да се гмурнем в тюркоазените води. По залез слънце ви предлагаме да се отправим към величествените гледки на гигантските боабаби, преживяване, което остава отвъд снимките.

Хайде, да отидем на сафари сред червени пясъци! Къде другаде, ако не в Африка? Скъпоценният камък Намибия чака да бъде открит! Описвана от бушмените като „Душата на света“, тази африканска държава е груба, естествена, емоционална и освобождаваща.

Хайде, да отидем до държавата, за която не са много тези, които биха се осмелили да потеглят – Иран. Всъщност там цари духът от Заратустра и древна Персия до модерни молове с аромат на портокалови цветчета и вкус на шафран. И е приказно.

И оттам се отправяме към друга приказка от 1001 нощи – цветната Бухара в Узбекистан, запазила от гордото си минало на старите бухарци и строяща новото си модерно бъдеще.

И тъй като в България е нашият живот, ви представяме две коренно различни, но уникални места – единственият в Европа Pullman Оkоl Golf Resort & Spa край Самоков с почти нереална гледка към яз. Искър и приказното село Долене с 80 хиляди цветя край Петрич. Ще се влюбите и в двете!

Хайде, качваме се на две колела и обикаляме Гран Канария с мотор!

Хайде, време е да кажем „Ясу!“ и отпътуваме до съседите, но за една различна ваканция. Водим ви на остров Евия в Централна Гърция, само на 550 км от София. Признавам, че не бяхме чували за него, но любовта пламна от пръв поглед.

Стана ли ви вече доста горещо? Тогава, хайде да отпътуваме на север и да се потопим в една уникална страна на вулкани, гейзери, елфи, тролове – Исландия. Като декор за филм.

Почти като в истински филм ви разказваме за Богота, Колумбия и живота, който тече в ритъма на салса.

Хайде, време е да ви пожелая най-цветното и красиво лято! Всяка мечта може да се сбъдне!