fbpx Водещата марка сматфони OPPO влезе официално в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Водещата марка сматфони OPPO влезе официално в България

етикети

Водещата световна марка за смарт устройства OPPO представи официално днес в България с продуктово портфолио, специално разработено за нуждите на пазара. Акцентът на бранда е моделът Reno11 F 5G, който съвсем наскоро беше пуснат и на пазара в Европа. Фин и лек, тънък само 7,54 мм и тежащ само 177 г смартфона е изключително удобен за носене и боравене.

Моделът е тестван за качество, за да издържи на невероятните 100 000 натискания на клавишите за регулиране на звука, 200 000 натискания на бутона за включване и 20 000 включвания и изключвания на USB-C кабела.

Запазвайте лесно изображения, текст или файлове чрез File Dock, за бърз достъп с плъзгане и пускане в приложенията. Функцията Smart Touch лесно улавя изображения, текст и дори текст в изображения от снимка на екрана. И не на последно място, функцията Smart Image Matting (Интелигентно матиране на изображения) лесно и бързо изрязва до шест обекта от снимка и записва изображението във File Dock, така че да можете да го превърнете в стикер или да го споделите директно с друго приложение.

Продуктите на OPPO се предлагат официално в A1 и Технополис (физически и онлайн магазини).