fbpx VW представя юбилеен модел „70 години Bulli” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

VW представя юбилеен модел „70 години Bulli”

 

Преди близо 70 години холандският вносител на автомобили Volkswagen - Бен Пон открива в завода във Волсбург странно превозно средство, което било ползвано за превоз на автомобилни плоскости. Базирайки се на него, Бен Пон скицира в бележника си тип автомобил, който до този момент не съществува. Скицата му дава начало на бизнес за милиони: VW Transporter. В чест на тази идея Volkswagen Лекотоварни автомобили представят на Автомобилния салон в Женева специален юбилеен модел „70 Години Bulli”. Той обединява чара на класическия ретро ван с напредничавите технологии и високото качество, характерни за съвременното автомобилостроене.

Юбилейният модел представлява микс от различни елементи, взети от моделите Multivan Highline и California (като например хром пакетът и имитиращият дървено покритие под) и е изграден на основата на Multivan Comfortline. Съвсем в крак с настъпването на пролетта, юбилейният модел идва опционално и в свежо двуцветно лаково покритие в Candy-White/Curcuma-Yellow Metallic.

Високачествената изработка на елементите от интериора не остава незабелязана: амбиентно осветление ловко придава сценичен блясък на преобразената тапицерия „Visitamo“, която от своя страна елегантно хармонира с пода „Dark Wood“, имитиращ дървено покритие.
В допълнение юбилейният модел „70 Години Bulli” серийно се предлага с мултифункционален кожен волан, мултифункционален дисплей „Premium“, както и с декоративна лента „Black Glossy“ около скорстния лост, която принципно е налична само за луксозната версия на модела. Външните огледала на юбилейния модел „70 години Bulli” се настройват електрически и се отопляват и прибират автоматично, а Парк пилотът в предната и задната част е част от серийното оборудване на юбилейния автомобил.

Моделът ще се предлага в България през лятото на 2017 година.