fbpx Възможност за участие на български фирми в Коледния базар в Страсбург | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Възможност за участие на български фирми в Коледния базар в Страсбург

Възможност за участие на български фирми в Коледния базар в Страсбург

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) информира за възможността български фирми да участват в Коледния базар в гр. Страсбург, Франция, който ще се проведе в периода 27 ноември – 31 декември 2015 г. Участието е по повод българското председателство на Комитета на министрите на Съвета на Европа през тази и следващата година.                     

Очаква се в Коледния базар да се включат представители и производители на хранителни стоки (месни и млечни продукти, вина, биопродукти, мед, билки и др.), козметични продукти, изделия на занаятите и народното творчество и др.

Присъствието на българските фирми ще бъде по график за период от 1 до 2 седмици, съгласно желанието и възможностите на компаниите, като на щанда ще бъдат представени едновременно 2 компании с по 1 или 2 представители с различни хпродукти.

За участниците се предвижда финансиране на разходите за пътуване – самолетни билети, транспорт на стоките и промоционални  дейности. Разходите за нощувки, храна и вътрешен трансспорт са за сметка на участниците. Очакваните разходи за настаняване на един човек за една седмица възлизат на около 550 евро.

Заинтересованите компании могат да се свързват с БТПП - тел.: 02 8117 489, 02 8117 494, e-mail: interdpt@bcci.bg като изпратят попълнена регистрационна карта до 20 ноември 2015 г./петък/