fbpx Задава се Kadjar - големият брат на Capture | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Задава се Kadjar - големият брат на Capture

Задава се Kadjar - големият брат на Capture

След успеха на Captur, Renault продължава офанзивата си в света на кросоувърите чрез лансирането на KADJAR, първият кросоувър на марката в С-сегмента.

Този събрат на Captur разклаща установения начин на мислене, вкарвайки иновативно и атрактивно предложение в кросоувър пазара. Renault KADJAR изпъква чрез своя издължен, атлетичен екстериорен стил. В същото време, интериорът му е едновременно спортен и изтънчен, благодарение на качеството на използваните материалите и вниманието, обърнато при изпълнението на детайлите в интериора.

Предлагат се както версии с предно задвижване, така и версии 4x4. Renault KADJAR насърчава приключенията извън града, докато в същото време предлага лесна маневреност в града, благодарение на компактните си размери (4,45 метра дължина x 1,84 метра широчина).

Обзаведен с висококачествени интериорни декорации и модерно оборудване, Renault KADJAR предлага високотехнологична навигация и свързаност с R-Link 2® мултимедийна система, успоредно със спокойствие зад волана, гарантирано от най-новите системи за подпомагане на водача.

Двете различни конфигурации на багажника правят възможен избора между висока позиция с изцяло равен под, за да е възможно товаренето на големи предмети, или ниска позиция, която предлага максимален обем за превоз на товари от 472 дм3. В същото време, възможността за разделяне на багажника на две или три секции е интелигентен начин за защита на предмети, като се предотвратява разместването им по време на път.

Renault KADJAR ще бъде представен пред публика по време на 85-ото издание на Автомобилен салон Женева на 5 март 2015. Моделът ще се произвежда в испанския завод на Renault в Паленсия, който в момента експортира 83% от своята продукция до над 50 различни държави на пет континента и ще влезе в продажба в Европа това лято, а след това и в по-голямата част от страните от Средиземноморския басейн и Африка. KADJAR ще бъде първият автомобил на Renault, който ще се произвежда в Китай. Новият кросоувър ще играе ролята на мощен посланик, който ще задвижва ръста на групата в Китай.