fbpx Цвета Герчева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
5 часа със самолета, добре приготвен багаж и информация кои са най-страхотните хотели в Дубай - това е всичко, от което се нуждаете, за да се докоснете до едно ново ниво на лукс, емоция и светоусещане през 2023 година.   Екстра ексклузивните места в Дубай, тези, които надминават представите за бля
Излез от офиса в петък следобед, вземи самолета до Санторини, вечеряй с гледка към залеза в Оя Поне веднъж годишно ходете някъде, където не сте били досега, съветва Далай Лама.
Подзаглавие
Едно пътуване из дебрите на Черния континент
Африка – топла, далечна и така непозната...
Твоята морска ваканция
Подзаглавие
Dolce far’ niente на брега на Черно море
Има два момента в живота на човек, в които може да бъде щастлив - когато е млад и когато е лято. Така поне смята един любим приятел, стар морски вълк, който от години ме убеждава, че по-хубаво от нашето море няма. Е, след една седмица в к-кс "Елените", вече съм склонна да му вярвам.
Всеки си има своите малки грехове, но ако поне веднъж през живота си не сте виждали отражението си в кристалните води на пиринските езера, не сте пили от хладната вода на банските чешми и не сте усещали аромата на дивите ягод
Зимната езда не е като лятната. Много по-приятна е. Това е мнението на повечето опитни жокеи, които никога не оставят конете си затворени в бокса в студените месеци.
Роден в Лондон, Макс Уорнър се присъединява към Chivas Brothers през 2004 г. като Chivas Regal бранд посланик.