fbpx д-р Светослав Дойчинов | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Специалист по лазерна корекция на зрението и лечение на кератоконус

В съвременната история на човечеството, за първи път се срещаме с такъв масов престой на хората в затворени помещения.
От медицинска гледна точка, това е вирус, от вирусно семейство, което е познато на  медицината. Като при повечето вируси, лечението е симптоматично, т.е.
Успешната формула за продуктивен екип включва не само усъвършенствани работни качества и разпределение на лични отговорности, но и задължителната доза почивка на всички от работния колектив.
В съвременното общество процентът на хората с оптически зрителни нарушения е сравнително висок. За коригиране на късогледство, далекогледство и астигматизъм се използват три основни метода:
  • с очила;
  • по оперативен начин, при който се използват т.нар.
Безспорен факт е кризата на финансовите институции, довела до колапс на потреблението и от там до проблеми, почукала на вратата и на вашата фирма. Защото няма как да сте извън тази схема.Но рано или късно тежкото бреме ще отшуми.
Компютърът най-силно вреди на очите. Зрителната уморанастъпва още през втория работен час. Тя се проявява най-често с тежест и зачервяване на очите, чувство на парене и глождене, понякога неясно виждане, главоболие - симптоми, които се засилват в края на работния ден, а понякога остават до късно вечерта. "Компютърният зрителен синдром" се появява при всички, които редовно прекарват пред екрана над шест часа на ден Симптомите се разделят на две групи.