Васил Бункин

В последните години у нас процъфтява строителството на нови и все по-луксозни хотели. С оглед на значението на страната ни като стратегическа туристическа дестинация както за летен, така и за зимен туризъм, с оглед развитието на селския туризъм, на бизнес пътуванията и конференциите, немалко хора правят значителни инвестиции в хотелиерството с очаквания за възвръщаемост. И с право. Защото
Каква е първата асоциация, когато чуете Мулти-левъл маркетинг (МЛМ)? Несериозен? Аматьорски? Досаден? Козметика?
Ако погледнем едно кариерно развитие във възходящ план - от най-ниските позиции до върха на компанията, то на този връх обикновено откриваме названието “мениджър”. Например ГМ (генерален мениджър), СЕО, Managing partner, директор и други. Това е позиция, която указва управленски функции върху останалата част от дадена група. Много хора биха си помислили: ами той се е изкачил толкова високо, следователно за него няма тайни. Той знае, каквото има да се знае, той е шефът.
През последните 2 години у нас стана особено популярна темата за европейските фондове. Започнаха да се отпускат средства за обучения, квалификация и преквалификация на персонала, за закупуване на машини и материали за производство и т.н.
Безспорно е, че целта на всяка компания е нейният продукт да достигне до възможно по-голяма група хора, да бъде разпознат от тях като нужен и да бъде закупен. За тази цел хората използват различни начини да разберат какво се търси на пазара и как клиентът да бъде достатъчно заинтригуван, че да предп
Васил Бункин е официално регистриран и лицензиран медиатор в България с повече от две години опит в разрешаването на конфликти. Работил е по множество бизнес и социални конфликти като медиатор, бил е консултант към неправителствени организации и в българската съдебна система.