fbpx Евелина Макрис зад волана на Mazda CX5 (тийзър) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

В началото на януари 2022 ще излезе луксозното ни списание "Истинската скорост на жените", в което ще ви срещнем с дами от различни поколения и различни професии. Те отварят сърцата си и споделят откровено коя е тяхната житейска скорост и как днес жените отстояват своето "Аз".

Партньор в интревютата с дамите е автомобил, който подхожда на техния характер, стил на живот, професи. Всяка от тях застана в една брилянтна фотосесия с най-новите модели в България.

Сега повдигаме завесата и представяме Евелина Макрис, която е собственик на счетоводна компания "Тед Консултинг".

Ето какво споделя Евелина

Истинската красота на жената е в нейната многопластова природа. Особено в съвремието ние сме едновременно любима, майка и работещо момиче. Да съвместяваш външна красота и да си успешна личност, е много трудно. Винаги се възхищавам на жени, които знам, че са изключително заети, но пред света изглеждат така, сякаш не работят и нямат никакви грижи и проблеми. За мен красотата на жената е именно в това - да изглежда щастлива и поддържана във всеки един момент, независимо какво има от другата страна.

Нейната сила е в умението й да оцелява във всяка ситуация. Всеки ден е едно ново начало и пренебрегвайки проблеми и препятствия да вярва в красиво бъдеще. Отърсва се като една опожарена птица Феникс от безсънните нощи и пролети сълзи, намира сили да се усмихне и да започне всичко отново с първите лъчи на новия ден. Звучи като поема, но е точно така. Колко от вас са преживявали именно тази „поема“? Убедена съм, че всяка!

Цялото интервю и фотосесия очаквайте в списанието през януари 2022 г.

Търсете в търговската мрежа

текст: Ина Георгиева, снимки: Светослав Ханджийски

В професията си на счетоводител Евелина е прецизна до всяка стотинка. Затова за неин партньор в това интервю избрахме автомобил, сътворен от уникалната прецизност на ръцете на японските майстори Takumi, който изповядва т.нар. Kodo Design (философия за вдъхване на живот в автомобилите), за да създаде усещане за мощна инерция и бързина, оживели в уникален цвят Soul Red Crystal. Takumi Nuri е изключителният подход на Mazda и технология за боядисване, която създава цветове с богата дълбочина и блясък, които подчертават всяка чувствена крива и линия.

Mazda CX5 e основен стълб на марката и е перфектният партньор за дълги и красиви пътешествия. Той комбинира най-новите инженерни решения за активна и пасивна безопасност в комбинация с комфортно пътно поведение и просторен интериор, съчетан с модерни дигитални технологии на борда. Безкомпромисното 4х4 задвижване е гарант, че ще Евелина ще може да стигне до всяка точка на България.