fbpx Стартираме проекта "Истинската скорост на жените" онлайн | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

Скъпи читатели,

В края на 2019 г. представихме първото издание на най-новия проект на сп.твоят БИЗНЕС - сп. „Истинската скорост на жените”, което като концепция не е правено досега у нас. Събрахме житейската красота и скорост с автомобилните естетика и технологии.
Освен красиви създания, жените са сила, която не може да се сравни с нищо друго на света. Жените са благословени да създават живот, да го изграждат и да бъдат стимул за мъжете. Те са майки, бизнес дами, лидери, духовно красиви създания, които носят неповторима харизма. Жената е солта на живота, която му придава вкус, Вселена, в която планетите се движат с огромна скорост и въпреки това не се сблъскват.
В списанието съблякохме душите и бръкнахме в сърцата на българките. Не вярвахме, че ще успеем, но те са истински отровени. Във всяко интервю има много сила, нежност, естественост, красота на жени, успели да заявят своето „аз” в професията, семейството, пред себе си. С тях сътворихме приказка на скорост - поне 10-а. И въпреки, че едва сега започват да се появяват някои конвенционални автомобили с десета предавка, жените отдавна се усвоили житейското шофиране на максимални обороти и то по няколко писти едновременно.
В това издание миксираме цветна палитра от 23 българки от различни поколения и професии. Добавихме и една уникална селекция от най-новите автомобили в България, защото какво са и най-красивите машини, ако до тях няма истински живот?

Искрено благодарим на официалните вносителите на автомобили у нас, които безрезервно подкрепиха този проект и предоставиха за тези фотосесии най-подходящите и най-новите инженерни и дизайнерски творения.

В следващите седмици ще ви срещнем отблизо и тук с тези дами, разкрили себе си много откровено, и придружени от най-новите модели автомобили у нас в прекрасни снимки.

А сега е време да включим на скорост!

В началото обаче нека ви срещнем с екипа, който толкова всеотдайно се впусна и реализира този проект.

Ина Георгиева, главен редактор и издател

 

"Моята житейската скорост обикновено е 11-а (по десетобалната скала) и се успокоява към 9-а през летните месеци, като изминалото лято, когато отдъхвайки на плажа „виждях” и буквално за дни избистрих концепцията на проекта „Истинската скорост на жените”. Скорпионската ми натура е вечно в движение и затова годишно шофирам около 50 хил. км. (имам стаж като на тираджия). Вече 20 години е съм сред няколкото дами в България, които активно тестват и пишат за новите автомобили, член съм на журито на най-престижния БГ конкурс „Кола на годината”."

Ина споделя, че няма любим модел автомобил, защото буквално всяка седмица е зад волана на следващия нов модел, с който открива различни светове и посоки, и смята, че това е огромно богатство. Изключително важно е обаче цветовете на обувките и дрескодът и да подхождат на автомобила, който кара в момента, което е превърнала в своя запазена марка. И въпреки, че има възможност да е зад волана на топ автомобили, в града често може да я видите също с колело или тротинетка.

Ина Георгиева е издател и главен редактор на сп. твоят БИЗНЕС (16 г.), сп. твоята ВАКАНЦИЯ (4 г.), проект „Мениджърите споделят” и Алманах на успешните бизнес казуси (6 г.), както и на настоящия проект. 

Пепа Попова, редактор проект

 

Познаваме Пепа Попова като автор на блога „Пепитеният бележник” в  сайта Woman.bg. И въпреки, че страстта й е модата, не се поколебахме да я поканим в проекта като редактор и да „тестваме скоростта й“. Оказа се, че умее да ускорява за секунди, маневрира добре с думите и задачите, и много бързо се адаптира към обстановката по пътя на това издание – от идеята, през всички малки и по-големи препятствия, през които минахме, до звездната ни премиера.

Ако трябва да я сравним с кола – то тя ще е нещо средно между италианската елегантност и японската надеждност. При всички положения в класическо червено!

Владимир Стоянов, фотограф на проекта

 

Само след като споделихме с Владо няколко изречения за новия проект, той отсече: „Правим го!”. Прие идеята на момента и отвори широко фотографското око, за да намери перфектните кадри, които да изразят по най-добър начин истинската, душевна красота на жените, съчетана с тази на модерните, технологични автомобили, спътници на всяка дама. Ще останете очаровани от кадрите, които той направи, понякога и в доста трудни условия, защото всички фотосесии са правени на открито и в реална атмосфера.

Владо е завършил е художествена фотография в Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография. От 20 години е фотожурналист в различни печатни и електронни издания. Той е един от основателите на фотографска агенция Lap.bg

 

Людмил Иванов, дизайнер

Людмил Иванов има 25 годишен опит с графичния дизайн. Той е създал визуалната идентичност на различни печатни и онлайн издания, както и множество корпоративни визии. Екипът на сп. твоят БИЗНЕС работи от самото създаване на изданието с него, а настоящият проект е последната творческа провокация към Люси, която той прие с истински ентусиазъм.