fbpx 126 проекта ще се надпреварват в конкурса BAPRA Bright Awards 2023 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

126 проекта ще се надпреварват в конкурса BAPRA Bright Awards 2023

126 проекта са подадени за конкурса BAPRA Bright Awards тази година, което е ръст от над 20% спрямо миналата година. Още по-голямо е нарастването в броя на агенциите и компаниите, които се включват в състезанието – тази година са 28. 

„Големият брой проекти е най-силното доказателство за нивото и професионализма на ПР в България. Сега започва журирането, победителите ще станат ясни скоро, но по всичко личи, не най-големият печеливш ще е ПР-ът в страната ни“ – каза д-р Александър Христов, Председател на БАПРА.

Церемонията по награждаване ще бъде на 11 май в Hyatt Regency Sofia. Същият ден ще се проведе и първия от няколко години насам БАПРА форум, който ще е на тема „Печелившата истина: нови възможности”. В него ще вземат участие световноизвестни лектори като Инди Селварая, Chief Creative Officer на Ketchtum, Андрю Джонсън, Senior Adviser Rud Pedersen в Public Affairs и други.