fbpx Acronis стартира глобална #CyberFit партньорска програма за 2020 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Acronis стартира глобална #CyberFit партньорска програма за 2020

Acronis стартира глобална #CyberFit партньорска програма за 2020

Световният лидер в киберзащитата Acronis, обяви началото на актуализираната и модернизирана  партньорска програма Acronis #CyberFit  за 2020, която ще подпомага мрежата си от над 50 000 партньори.

“Нашата подобрена партньорска програма Acronis #CyberFit гарантира, че партньорите, които са в основата на нашия бизнес, разполагат с модерна програма, която им предоставя лесни за използване процеси, повече сделки и по-големи печалби. Партньорската ни програма е толкова лесна и ефективна, колкото нашите решения за киберзащита,” каза Gaidar Magdanurov, Acronis Cyber Officer и Chief Operating Officer.

Тъй като светът е зависим от данните във всеки един момент в историята, все повече хора, работят от домовете си, новите и усъвършенствани киберзаплахи изискват от организациите най-високото ниво на киберзащита. В тази ситуация за Acronis е изключително важно да предостави на своите партньори технология и инструменти, които да се справят с непрекъснато развиващите се заплахи.

Партньорската програма Acronis #CyberFit предоставя на партньорите множество инструменти и подкрепа при увеличаване на възможностите за растеж, някои от които са:

Повече маркетингови материали
Достъпни за партньори, които са ангажирани да растат заедно с Acronis. Acronis предоставя на партньорите фондове и маркетингови инструменти за успешно изпълнение на маркетингови кампании и дейности.

Acronis #CyberFit академия
Acronis обнови програмите си за обучение и сертификация, за да надгради знанията и уменията на партньорите си в областта на киберзащитата, така че да имат възможност за защитават своите клиенти по-добре при ниско ниво на разходите.

Acronis #CyberFit Challenge Program
Acronis разработи програмата #CyberFit Challenge Program, канейки партньорите си на обучения, #CyberFit събития и уебинари с известни спортисти, както и възможността да се състезават за награди, предоставяни от спортните партньори на Acronis. 

Решения за дистанционна работа
Acronis предоставя на партньорите си инструментите, от които се нуждаят, за да осигуряват на клиентите си сигурна среда за отдалечена работа. Тези функции - защита при отдалечена работа и натоварвания - допълнително разширяват интегрираните функции за създаване на резервни копия и киберсигурност, налични в Acronis Cyber Protect Cloud, гарантирайки, че организациите могат да останат едновременно продуктивни и в безопасност през това особено предизвикателно време.

Лесен достъп до програмата Acronis #CyberFit Platform
Тази програма, подходяща за разработчици, доставчици на услуги и ISV, е създадена за разработчиците, които да разширяват, персонализират и бързо да се интегрират. Тя предоставя и възможност за обучение и сертифициране. Acronis Cyber Platform е основата на всички услуги на Acronis. Достъпвайки платформата, партньорите могат да се разграничат от конкурентите си със защитата на нови източници на данни, поддържането на нови дестинации за съхранение на данни и/или подобряването на приложенията си с киберзащита. Партньорите могат да избират да предлагат решения от екосистемата Acronis в портала Acronis Cyber Solutions.
Финансиране на Acronis #CyberFit

Acronis Cyber Foundation
Acronis създава и споделя знание, финансирайки училища, програми за научни изследвания и обучения в общности по целия свят. Компанията кани своите партньори да изградят кибер училища и да участват в строежа им, така че да се изгради по-добро бъдеще за децата в районите без достъп до образование в световен мащаб.

 

facebook коментари