fbpx 26 пилоти на рали Твърдица | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

26 пилоти на рали Твърдица

За девети пореден път на 27 и 28 юли тази година ще се проведе рали "Твърдица ", което този път вече се казва "Твърдица-Елена", като организаторите се надяват това име да остане и в бъдеще.
Часовият график е направен така ,че да могат да бъдат наблюдавани шест от осемте скоростни етапа - нещо което е изключително за феновете на този спорт!
През първия състезателен ден зрителите ще могат да наблюдават безпрепятствено етапа Детелината, който ще бъде преминаван още една обиколка допълнително. През втория ден пилотите ще попаднат в истински рали екшън, защото освен традиционните СЕ Чумерна, Девина и Твърдица, която сега ще се казва Предела ги очаква новото трасе Буйновци, 15км спускане в посока Елена и 29-километровият етап Елена- Твърдица, т.нар. „костелив орех“, който обаче ще е на асфалтова настилка.
На старт се очаква да застанат 26 екипажа, като най-интересната надпревара ще е между пилотите Митко Илиев и Крум Дончев. В групата с един двигателен мост битката ще е между Тихомир Стратиев, Боби Григоров, Мирослав Ангелов, Антон Титов.