fbpx Започнаха онлайн поръчките на градският мъник Ami One | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Започнаха онлайн поръчките на градският мъник Ami One

Citroen стартира онлайн поръчките на симпатичния градски модел Ami на уебсайта store.citroen.fr/ami website. Онлайн магазинът е достъпен през мобилен телефон, таблет или компютър и само с няколко стъпки потребителите могат да финализират своята поръчка (запознаване с модела -> конфигуриране -> избор на начин за получаване -> плащане).

Изцяло дигитализирания начин на дистрибуция напълно кореспондира на заявката на Ami: да направи градската мобилност „чиста“, достъпна за всички, благодарение на предложенията "à la carte", лесна и бърза за намиране 24/7 онлайн. Покупката на Ami е точно толкова лесна, колкото на останалите потребителски стоки в Интернет.

Със 100% електрическия модел Ami, Citroën отваря изцяло нова страница. Марката, вярна на своите традиции да демократизира свободата на движение, днес разширява и своите дистрибуционни канали, за да стигне до още повече хора. В екип с Fnac Darty Ситроен си поставя за цел да стигне до клиентите на място,  максимално близо до техния лайфстайл. Citroën споделя с Fnac и Darty желанието да предостави лесен достъп до отговорна мобилност.

Моделът има батерия, която се зарежда само за 3 часа в стандартна електрическа мрежа, точно както смартфон. Той е с ултра компактен размер, 2.41 м, и диаметър за завой 7.20 м, пътуването и паркирането в града никога не са били толкова лесни.

Всеки клиент може да персонализира своя модел Ami според нуждите си и да избере подходяща оферта за ползването му – от дългосрочен наем, стартиращ от 19.99€/ месец до покупка с начална цена 6,000€ (след приспадане на 900€ екологичен бонус).

Първите доставки на Ami ще бъдат направени през лятото.