fbpx „5 минути до утре“ – новата книга на Максим Бехар вече е на пазара | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

„5 минути до утре“ – новата книга на Максим Бехар вече е на пазара

Най-новата книга на PR експерта и бизнесмен Максим Бехар – „5 минути до утре“ – вече е на пазара. В нея авторът представя нестандартна гледна точка по отношение на промените в света, които COVID-19 предизвика, и прави интересни прогнози за развитието на бизнеса в новата реалност.

Книгата се издава от издателство „Фабер“ и вече е в продажба на неговия сайт, както и в големите книжарници в страната.

„5 минути до утре“ е своеобразен наръчник за модерните лидери, в който Максим Бехар споделя своя дългогодишен опит, както и ценни съвети за успешен бизнес. Книгата е изключително актуална в настоящата ситуация и дава практически насоки как да бъдем по-гъвкави и да се адаптираме по-лесно към променящата се среда.

В „5 минути до утре“ читателите ще открият още 100 правила на модерния лидер; Хронология на COVID-19; Как се отрази пандемията на бизнеса; Как да се държим по време на видео срещи; Нетипични съвети за типични лидери.

„Книгата „5 минути до утре“ беше написана за две седмици и издадена за още толкова, което е абсолютен рекорд. Така успяхме да уловим пулса на случващото се в момента и да предложим на читателите една различна гледна точка към всичко онова, което преобърна живота ни съвсем неочаквано. Светът повече никога няма да бъде същият – нито бизнесът, нито отношенията помежду ни. Именно в този контекст се появява нуждата от нов подход към лидерството, който да ни помогне да се адаптираме и да преодолеем кризите по-лесно“, коментира Максим Бехар, автор на „5 минути до утре“.

Книгата е предназначена за широк кръг от читатели – мениджъри, предприемачи, PR експерти, преподаватели, анализатори, както и за всички любители на качественото четиво, които искат да обогатят познанията си.