fbpx А1 е сред Топ 100 компании, водещи икономиката на България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

А1 е сред Топ 100 компании, водещи икономиката на България

етикети

А1 беше отличена в 30-ото издание на класацията на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) „ТОП 100 фирми, водещи икономиката на България“. Председателят на 49-ото Народно събрание Росен Желязков връчи наградата на Младен Маркоски, старши директор „Финанси“ и член на Управителния съвет на А1 България по време на официална церемония. В събитието взеха участие министър-председателят акад. Николай Денков, министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, български и чуждестранни представители институциите, бизнеса, и медиите.

Младен Маркоски, старши директор „Финанси“ и член на УС на А1 България, заяви:

„За мен е чест да получа това високо отличие за А1 България от името на Лидерския екип и всички служители. Вярвам, че отличните финансови резултати никога не са дело на отделни личности или само въпрос на инвестиции. Нямаше да постигнем този успех без отличната екипна работа, доверието на клиентите и доброто сътрудничество в обществен план. Заедно превърнахме мечтата в стратегическа цел, а целта – в неоспорими резултати. Вече сме не само най-голямата телекомуникационна компания в страната, но и най-големият системен интегратор. Благодаря за доверието и на нашите клиенти и ги уверявам, че амбициите ни са да продължаваме да ставаме все по-добри и все повече да допринасяме за повишаването на икономическото благосъстояние на страната.“

Отличието, което А1 получи по време на церемонията, е специална бронзова статуетка „Хермес“, изработена от скулптора Ставри Калинов. Признанието се присъжда за съвкупността от отлични резултати по ключови бизнес показатели като максимален обем на приходите от продажби и максимална печалба. Ежегодната класация на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) на Топ 100 компаниите според реализираните финансови резултати за предходната година се провежда от 1998 г. насам.