fbpx Международната фризьорска верига Stephan представя франчайзинговия си модел в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Международната фризьорска верига Stephan представя франчайзинговия си модел в България

Международната фризьорска верига Stephan представя франчайзинговия си модел в България

Фризьорска академия и салони Stephan стартират предлагането на франчайзингов модел и ноу-хау в обучението на фризьори и развитието на центрове за красота в България. В трудното икономическо време, това е изключително добро предложение за настоящи собственици на салони и бъдещи инвеститори. На практика може да кандидатства всеки за да стане франчайзингополучател. Годишната такса към Stephan е между 13 и 18 хил. лв. в зависимуст от пакетите, които ще се ползват. Световната марка предлага минимум формалности и добра адаптация към законовата рамка, внимателно подбран, подготвен и лоялен екип, уникален метод на работа Stephan, общи корпоративни линии в обзавеждане и дизайн, търговски преференции при обзавеждане и зареждане, високотехнологични професионални продукти от L’Oreal Professionnel, неповторима артистична среда - колекции, сесии, участия на сцена, ефективен маркетингов модел за развитие на салона.
Проектът в България е подкрепен от ексклузивния партньор на марката L’Oreal Professionnel.
От позицията на 35-годишен опит и 70 фризьорски салони с името на един от корифеите в бизнеса, артистичният директор за България, Васил Михайлов е убеден, че проекта има бъдеще и постави на друго ниво фризьорският и бюти бизнес у нас.

На снимката: (от ляво на дясно) Иван Симеонов - агенция SMD, Васил Михайлов - артистичен директор на фризьорска академия и салони Stephan в България, Мишел Сентенак – собственик на световната верига Stephan, Минко Църовски, генерален директор „Професионални продукти” в Л’Ореал България.