fbpx Мениджъри получиха дипломи за усъвършенстване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мениджъри получиха дипломи за усъвършенстване

Сертификатната програма BEIED Bulgaria събра, приятели, партньори и лектори на елегантно парти, за да връчи дипломите на завършилите дипломанти. Програмите на фирмата са разработени и представени от успешни международни бизнес професионалисти и педагози от известни образователни институции като Harvard University, Stanford University, Warwick University - UK, Columbia University Graduate School of Business, Massachusetts Institute of Technology - Sloan School of Management и др.

Завършилите програмата, които са активно работещи в големи български компании получиха своите дипломи като се похвалиха се с нови назначения и професионални успехи. Програмите акцентират върху практическото познание и изграждат управленски умения, приложими в реалната бизнес среда. Те са адаптирани към натоварената програма съвременен мениджър. Модулите спомагат за изграждането на таланта и развитието на кариерата. Програмите са освободени от ограниченията и натовареността на академичните курсови занятия.

Специално за отличниците от изба Дамяница бяха подготвили подарък - топ виното на серия Уникато, което е с година на производство – 2004-та, която съвпада с годината на старта на BEIED  в България.