fbpx Acronis променя името на своето водещо решение за лична киберзащита | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Acronis променя името на своето водещо решение за лична киберзащита

Acronis, световният лидер в областта на кибер защитата, пусна на пазара ребрандирания продукт Acronis Cyber Protect Home Office (познат в миналото като Acronis True Image).  Това ново име е отражение на развитието му от софтуер за създаване на резервни копия до решение, което осигурява пълна киберзащита от следващо поколение - анти-малуер, най-добрия по рода си бекъп и лесно управление, обединени в един интегриран инструмент.  

Кибер защита

Нуждата, както от ефективна защита на данните, така и от киберсигурност стана доминираща в ежедневието. Бизнесът разчита на постоянната наличност и цялостност на своите данни, докато хората по целия свят изпращат и получават големи обеми чувствителна информация. В отговор на това киберпрестъпниците засилиха мащаба и сложността на атаките. С напредъка на автоматизацията на тези заплахи, никой вече не е „твърде малък, за да бъде мишена“.

Вземайки под внимание развиващите се предизвикателства, свързани със защитата на данни, Acronis напредва в своите решения от 2017 насам, за да отговори на най-новите предизвикателства. Когато заплахите от рансъмуер започнаха да се насочват директно към създаването на резервни копия на файлове, компанията беше първата, която интегрира защита срещу рансъмуер в личното решение за създаване на резервни копия. През 2021 Acronis продължи да разширява фокуса си в областта на киберсигурността, добавяйки възможности, които включват анти-малуер, защита от криптоджакинг и уеб филтриране. Развива се от решение за бекъп до пълна лична киберзащита, предпазваща не само резервните копия, но и устройствата.

През годините успехът на Acronis не остана незабелязан и компанията спечели наградите Editor's Choice отPCWorld и PCMag. PCWorld го нарече „всеобхватно решение за предотвратяване на трагедии“. При оценката от независимата лаборатория за изследване на сигурността AV-TEST беше установено, че интеграцията на бекъп на данни и усъвършенстваната киберсигурност успешно открива и блокира 100% от кибератаките.

Защита за всеки

Acronis Cyber Protect Home Office (познат в миналото като Acronis True Image) включва редица възможности за противодействие на съвременните киберзаплахи и осигуряване на пълна защита на данните. Уникалната интеграция на киберсигурността и бекъп на данни в едно решение не само прави защитата по-естествена и достъпна, но също така предоставя разширени възможности, които самостоятелните решения не могат - като например автоматично възстановяване на всички данни, повредени по време на атака с рансъмуер.

Усъвършенстваният анти-малуер доказано открива и спира най-новите киберзаплахи в реално време, включително атаки от вида ден нула, които никога досега не са били виждани. Защитата е разширена и се използва и от приложения за видеоконферентна връзка като Zoom и Microsoft Teams, предотвратявайки достъпа да данни на нападателите по време на преноса им.

„Последните две години промениха индустриалния пейзаж и вече нито един потребител не е твърде малък, за да бъде мишена за кибер атака“, каза Candid Wuest, Вицепрезидент Cyber ​​Protection Research, Acronis. „Уникалното качество на нашите корпоративни решения е интегрираната киберзащита - комбинирането на киберсигурност и бекп е единственият начин да запазите Вашите критични данни наистина защитени. Сега предлагаме Acronis Cyber ​​Protect Home Office - за защита на всеки индивидуален потребител и домашен офис, за да продължи света да функционира въпреки предизвикателствата на отдалечената работа и разпръснатата ИТ инфраструктура. ”

За да научите повече за възможностите за киберсигурност и защита на данните, които Acronis Cyber Protect Home Office дава на домашните потребители, служителите, които работят дистанционно, лицата на свободна практика и студентите у дома, посетете официалната страница.