fbpx ALD Automotive|LeasePlan се обединяват в нов глобален бранд | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

ALD Automotive|LeasePlan се обединяват в нов глобален бранд

Ayvens е новият глобален бранд за мобилност, който обединява двете компании ALD Automotive | LeasePlan в една идентичност. Този нов бранд представлява следващ ключов етап в развитието на компанията след анонса на 3-годишния стратегически план за развитие през септември 2023 г.

Обединената група Ayvens е позиционирана да се превърне във водещата глобална компания в областта на устойчивата мобилност. С най-големият в света мултибранд автопарк от електрически превозни средства от общо 3,4 млн. управлявани автомобила в световен мащаб, Ayvens цели да е лидер по пътя към нулеви емисии и да формира дигиталната трансформация на индустрията.

Ayvens е запомнящо се, кратко, но авторитетно име, което показва пътя напред. Името е придружено от символ, който представя наследените компании, обединени в един екип за постигането на обща цел, и има силна, солидна база в основата си, като продължава с флуидна форма в горната част, свързана с идеята за напредък и динамика.

Към бранда е добавен изписан глобалният мажоритарен акционер Societe Generale.

Слоганът Better with every move отразява мисията на компанията да осигурява „по-добра“ мобилност чрез непрекъснато развитие за клиентите, за бизнеса и за планетата.

Новият бранд ще бъде лансиран през 2024 г. във всички 44 държави, в които ALD Automotive | LeasePlan присъства. В България ще бъде имплементиран оперативно през втората половина на  2024 г.