fbpx Катаржина Естейт е най-добрият производител на вино според Mundus Vini | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Катаржина Естейт е най-добрият производител на вино според Mundus Vini

31-то издание на  “Mundus Vini Summer Tasting” 2022 донесе забележителни резултати за Katarzyna Estate – титлата „Най-добър производител в България“ - Best Producer - Bulgaria.

Тази изключителна награда избата получи след осем поредни години с приз за “Най-добро българско вино” (“Best of Show”). Резултатите, получени в този престижен конкурс, служат като потвърждение за изключителното качество на вината на Katarzyna и ценно признание за стойността, която избата има в света на виното.

„Всеки медал, всяка титла, присъдена на Katarzyna Estate, особено от такива престижни винени конкурси, са сериозна мотивация да продължим да работим в правилната посока, произвеждайки вина с изключително качество, които завладяват и най-изисканите вкусове. В същото време тези отличия са признание за професионализма и отдадеността на екипа, който стои зад всички успехи и награди. Винаги съм твърдяла, че постоянството в качеството на вината, които правим с любов и грижа, е много важен фактор за високата оценка, което получихме на едно от най-престижните и сериозни винени състезания в света – Mundus Vini.  Искам да направя едно искрено обещание към любителите на виното – ще продължим да се развиваме и да работим със същото темпо, да създаваме вина на световно ниво, което несъмнено ще повиши интереса към България като винена дестинация“, подчерта Цветелина Николова, управляващ директор на Katarzyna Estate.