fbpx Audi прави атракция на летището на Мюнхен | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Audi прави атракция на летището на Мюнхен

етикети

По повод юбилея „30 години quattro” новата лимузина А6 от луксозния сегмент се извисява на 13,5 м височина върху специално създадена конструкция, наречена „mont quattro,“ на летището в Мюнхен. За интернационалното й въвеждане на пазара между терминал 1 и терминал 2 на летището бе създаден „свят за забавление” с отсечка за тестово шофиране, автомобилна изложба и кът за забавление на най-малките посетители.

На площ от 2.200 км2, до средата на месец май, за новия модел ще бъдат обучени повече от 10.000 служители на отдел продажби и услуги от различни интернационални отдели на марката. При пътуване през специално изработения връх „mont quattro“ имате възможност да се убедите в техническото превъзходство на системата за перманентно задвижване на четирите колела.

Дава се нова насока на развитие на обучението на търговците: така с новосъздадената конструкция, Ауди не само цели да обучи търговците от интернационалните отдели на марката, но и кани всички желаещи да се запознаят с новия А6. За реализацията на тази идея е създаден и обществен център за обслужване на клиенти с 3- D Car конфигуратор.

Докато родителите се информират за възможностите за индивидуализация на новия Ауди А6, малките фенове на марката също могат да нарисуват своето Ауди в специално създаден за тях кът, като най-добрите рисунки са оценяват на място. Наред с това малчуганите могат да преживеят на живо чрез мини състезателни колички миналогодишната победа на Ауди на 24- часовото състезание на пистата Льо Ман. За малките посетители ще бъде създадена и стена за катерене.

Audi Night е завършекът на тренировъчния ден изпълнен с информация. За целта участниците в събитието ще бъдат откарани с 50 модела А6 от „mont quattro” по Леополдщрасе до един от най-добрите клубове в Мюнхен- Club P1. Така, всички, които проявяват интерес могат да се убедят на място в качествата на новия А6.