fbpx Audi прави атракция на летището на Мюнхен | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Audi прави атракция на летището на Мюнхен

Audi прави атракция на летището на Мюнхен

етикети

По повод юбилея „30 години quattro” новата лимузина А6 от луксозния сегмент се извисява на 13,5 м височина върху специално създадена конструкция, наречена „mont quattro,“ на летището в Мюнхен. За интернационалното й въвеждане на пазара между терминал 1 и терминал 2 на летището бе създаден „свят за забавление” с отсечка за тестово шофиране, автомобилна изложба и кът за забавление на най-малките посетители.

На площ от 2.200 км2, до средата на месец май, за новия модел ще бъдат обучени повече от 10.000 служители на отдел продажби и услуги от различни интернационални отдели на марката. При пътуване през специално изработения връх „mont quattro“ имате възможност да се убедите в техническото превъзходство на системата за перманентно задвижване на четирите колела.

Дава се нова насока на развитие на обучението на търговците: така с новосъздадената конструкция, Ауди не само цели да обучи търговците от интернационалните отдели на марката, но и кани всички желаещи да се запознаят с новия А6. За реализацията на тази идея е създаден и обществен център за обслужване на клиенти с 3- D Car конфигуратор.

Докато родителите се информират за възможностите за индивидуализация на новия Ауди А6, малките фенове на марката също могат да нарисуват своето Ауди в специално създаден за тях кът, като най-добрите рисунки са оценяват на място. Наред с това малчуганите могат да преживеят на живо чрез мини състезателни колички миналогодишната победа на Ауди на 24- часовото състезание на пистата Льо Ман. За малките посетители ще бъде създадена и стена за катерене.

Audi Night е завършекът на тренировъчния ден изпълнен с информация. За целта участниците в събитието ще бъдат откарани с 50 модела А6 от „mont quattro” по Леополдщрасе до един от най-добрите клубове в Мюнхен- Club P1. Така, всички, които проявяват интерес могат да се убедят на място в качествата на новия А6.