fbpx Обучителната програма на Export Hub Bulgaria Expo1 ще подпомогне 15 компании | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Обучителната програма на Export Hub Bulgaria Expo1 ще подпомогне 15 компании

На 11 януари 2021г. Еxport Hub Bulgaria стартира пилотното издание на своята обучителна експортна програма EXPO1, която ще помогне на 15 родни компании да развият експортния си потенциал и да намерят нови пазари чрез сeсии с теоретична и практическа част.

Всяка компания ще има възможност да се възползва от лекциите на едни от най-изявените български мениджъри и представители на академичната общност у нас, като същевременно ментори с богат опит в експортната дейност ще я напътстват по пътя към нейната интернационализация.

Практическата част ще бъде под формата на уъркшоп и ще включва разглеждането на реални казуси, с които се сблъскват предприятията в своята дейност, както и техники, които да им помогнат за подобряването на работния процес. Освен обучителни сесии, представителите на бизнеса ще могат да вземат участие и в редица събития с международен характер с цел\nосъществяване на контакти и изграждане на партньорства.

Лекциите ще представят темите за продукт, опаковка и имидж – според съответния пазар, дигитален маркетинг, правни пазарни рамки, финанси, транспорт и логистика, фиансиране на външнотърговски сделки, експортно застраховане, презентационни умения, международни и специфични за определените страни, PR и социални мрежи, култура и комуникация при работа с клиенти, развитие на човешкия ресурс и стратегия при криза.