fbpx Регионалната мрежа комуникационни агенции SEEnthesis-The Balkan Hub разширява присъствието си в Словакия и Словения | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Регионалната мрежа комуникационни агенции SEEnthesis-The Balkan Hub разширява присъствието си в Словакия и Словения

След официалното отбелязване на една година от създаването си независимата регионална комуникационна верига SEEnthesis (The Balkan Hub), учредена от  българската Interpartners Group, разширява присъствието си на още два пазара – Словакия и Словения, и вече оперира пълноценно в 9 страни в региона : освен България, това са Албания, Гърция, Сърбия, Хърватска, Република Северна Македония, Румъния, Словакия и Словения.

Новият стратегически партньор на SEEnthesis е Kreator Group:  водеща  интегрирана комуникационна група – лидер на пазара в областите data science, експериеншъл маркетинг и дигитални услуги. В портфолиото на Kreator са емблематични брандове като Coca-Cola, Skoda, Lidl и Samsung.

В турбулентни времена на пандемична криза мениджмънтът на  Kreator Group взима решение да се присъединявани към мрежата на SEEnthesis, следвайки пазарните тенденции към ясно изразен регионален фокус на експертизата на комуникационните компании, и е вече част от това супер гъвкаво и ориентирано към динамична промяна партньорство на независими агенции, което бързо трансформира кампаниите в изживяване и измерими резултати.

„Да създаваме екосистема от най-добрите в своята област е част от кредото ни още от  учредяването на  регионалното обединение SEEnthesis. Затова и партньорството с Kreator за нас е стратегическо. Повечето от компаниите във веригата са имали предишни колаборации с глобални мрежи, но различното в SEEnthesis е, че залагаме на гъвкавост, бърза адаптивност спрямо нуждите на клиента, силен регионален фокус на пазари, на които всеки от партньорите ни е компания с история, отлична репутация и задълбочена експертиза. Имаме все повече запитвания от компании, които да подкрепим още преди тяхното фактическо навлизане на даден пазар, който покриваме, и с радост споделям, че има такива и от България. Вече имаме 6 български компании, които работят с нас за целия регион“, споделя Катя Димитрова, управляващ партньор на Interpartners Group.

„В новия бизнес контекст интегрираните решения в рамките на динамично развиващ се регион, какъвто е нашият, стават още по-търсени“, посочва Брано Полак, съосновател и управляващ партньор в Kreator. „В днешно време иновативни обединения с ясен фокус като SEEnthesis изпреварват промените и с вещина „водят“ бизнесите през тях, преследвайки не фестивални награди, а измерими бизнес резултати“, допълва той.

на снимката: Брано Полак и Катя Димитрова