fbpx Американската търговска камара в България отпразнува Деня на Независимостта на САЩ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Американската търговска камара в България отпразнува Деня на Независимостта на САЩ

Водеща снимка
Да

Американската търговска камара в България отпразнува Деня на Независимостта на САЩ

Американската търговска камара в България (AmCham) отпразнува Националния празник на САЩ – Деня на Независимостта – с мащабно семейно тържество в София Тех Парк, където посрещна над 900 гости, а водещ беше Тони МакМъри, главен мениджър на Инграм Майкро България.

"Общносттта на АмЧам става все по-силна и ние се надяваме, че тя ще продължи да има своята водеща роля за постигане на общите бизнес цели. С парти като днешното, ние отпразнуваме заедно с нашите приятели от Америка раждането на тяхната държава. Над 240 години, Америка е стожер на демокрацията, иновациите, върховенството на закона и справедливостта.“ – посочи Оливие Маркет, президент на Американската търговска камара в България.

„Нашата общност наистина става все по-силна и то благодарение на усилията на Борда, комитетите и членовете на Камарата, но и защото имаме партньор и съюзник в лицето на посланик Мустафа и колегите от Посолство на САЩ у нас.“ – акцентира Петър Т. Иванов, главен изпълнителен директор.

„Честит рожден ден, Америка!“ – приветства гостите на празника посланикът на САЩ в България Херо Мустафа. Тя посочи силните страни на Американската търговска камара и нуждата от развитие и надграждане на търговските и приятелски отношения между Съединените щати и България.

„В своята кариера, всеки от нас е тръгнал отнякъде като дете. Получили сме подкрепата на семейството, на близки и наставници. Днес се обръщам към Вас да подкрепите талантливите деца на България.“ – призова от сцената Димитър Бербатов, основател на Фондация „Димитър Бербатов“. Благодарение на активното участие на гостите, които закупиха билети от томболата, се събра сумата от 8 260 лева (осем хиляди двеста и шестдесет лева), които ще бъдат дарени на Фондация „Димитър Бербатов“.