fbpx Американската RingCentral открива Центърът за споделени услуги в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Американската RingCentral открива Центърът за споделени услуги в София

Американската компания-лидер в областта на обединените комуникации и водещ доставчик на глобални корпоративни облачни комуникации с изкуствен интелект, открива първия си център за споделени услуги в България. Офисът ще служи като център за редица бизнес функции, включително за обслужване на клиенти, извършване на технически операции, R&D и други ключови за дейността на компанията области. С новата локация компанията разширява глобалното си присъствие в 10 държави, в които оперират 18 офиса за споделени услуги и технологични решения.

Като резултат от ангажимента на RingCentral да насърчава развитието на таланти, компанията ще предоставя възможности за обучение и развитие на бъдещи технологични лидери в България. През годините RingCentral предоставя на служителите си вълнуващи технологични задачи и не престава да осигурява  колаборативна работна среда, с фокус върху подкрепа на равенството и приобщаването на своите служители Дейността на компанията у нас ще продължи да следва тези корпоративни принципи, осигурявайки на служителите си в страната  положителната култура на работното място.

RingCentral е водещ глобален доставчик на облачно-базирани решения за бизнес комуникации и сътрудничество, които успешно комбинират телефонни разговори, съобщения, видео срещи и контактни центрове. RingCentral предоставя на клиентите си системи с интегриран изкуствен интелект, които допринасят за сътрудничеството между служителите и ускоряват бизнес отношенията.