fbpx Технологични хакери и уеб специалисти на How.Camp | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Технологични хакери и уеб специалисти на How.Camp

Над 400 програмисти, уеб девелопери, дизайнери, хардуерни специалисти, ИТ мениджъри от различни нива и всички, които се интересуват от бъдещето на уеб ще се съберат на „How.Camp 2014” във Велико Търново, което ще се проведе на 25-ти октомври тази година.

Единадесет лектора от световни и български компании ще разкрият пред аудиторията тайните на уеб пространството и програмирането. „Технологични хакери и уеб специалисти от световна величина ще споделят реални казуси от практиката си”, съобщи организаторът Богомил Шопов и допълни, че след всяка лекция „можете да продължите дискусията с лектора и да му зададете своите въпроси или да споделите своя опит.“ До момента за „How.Camp” са се регистрирали над 270 души от цяла България.

How.Camp е третото по рода си специализирано събитие, което се организира извън София, а старата столица е избрана като локация, за да могат специалистите от тази област да напуснат ежедневната си обстановка и да срещнат нови приятели и колеги. Това, което отличава събитието от повечето такива в бранша е, че лекторите, които ще участват , ще бъдат кратки в презентациите си, но за сметка на това ще споделят факти от практиката си. Всеки от публиката ще има възможност да задава въпросите си.