fbpx Nokia представи първия си таблет | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Nokia представи първия си таблет

етикети

Nokia представи първия си таблет – Nokia T20. Новото устройство пренася класичесото качество на телефоните Nokia на големия екран, с богата гама от разнообрани функции и високо издръжлива батерия, които помагат както за постигането на отлични резултати в работата, така и за пълен релакс и развлечения в свободното време.

Nokia T20 бележи и представянето на чисто новата за бранда T-серия. Устройството е пълно с иновативни и лесно достъпни функции, включително кристално чист 2K екран плюс три години месечни актуализации на защитата и две години безплатни ъпдейти на операционната система.

Мощната 8200mAh батерия на Nokia T20 позволява 15 часа сърфиране в мрежата, седем часа конферентни разговори или 10 часа гледане на филми.

Таблетът се предлага и с опция за ускорено зареждане, което означава, че можете да се върнете към важните си занимания на таблета по-бързо.

А във времето на все по-честите видео разговори Nokia T20 е идеално пригоден да се справя с всичко от провеждане на важни бизнес срещи до участия в оспорвани виртуални викторини. Таблетът е сертифициран и за синя светлина, така че можете да щадите очите си, ползвайки го активно.

Nokia T20 се присъединява към най-широкия парк от устройства в програмата „Препоръчано от Android“ (AER), които отговарят на строгите корпоративни изисквания на Google. Новият таблет също работи в хармония с корпоративното решение за управление на мобилните устройства HMD Enable Pro, предназначено за улесняване на потреблението чрез интерфейс за управление на големи мобилни паркове „на едно гише“.