fbpx Гергана Недина и Цоло Цветков са шампионите в ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Гергана Недина и Цоло Цветков са шампионите в ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

Гергана Недина и Цоло Цветков са шампионите в ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

Победителите в най-големия любителски тенис турнир за смесени двойки в страната са Гергана Недина от Бургас и Цоло Цветков от София. Те надвиха във финалния мач предишни шампиони от турнира – Елвира Вергиева и Генчо Генчев. Третото място спечелиха Радостина Стефанова и Кирил Стоянов.

Финалът се игра в 2 от 3 къси сета до 4 гейма без предимство. Шампионите се наложиха с резултат 4-1 4-2.

Гергана Недина участва за първа година в турнира, организиран вече 19 години от София Франс Ауто. Цоло Цолов сподели, че ще е първият, който ще го спечели повторно. Те ще прекарат 3 дни в Париж и ще гледат на живо четвъртфиналите на Откритото първенство на Франция – Roland-Garros в началото на юни, поканени от BNP Paribas.

58 двойки от цялата страна се включиха в Тенис турнир PEUGEOT тази година и изпълниха кортовете на Тенис клуб „Левски – София“. Разпределени в две сесии – сутрешна и следобедна, те играха 1 сет от 6 гейма без предимство, вместо традиционната за турнира формула 2 от 3 тайбрека.

 

Колата на годината – Peugeot 508 в цвят Rouge Ultimate бе неотлъчно на кортовете да подкрепя участниците. Официален превозвач на Roland Garros и платинен партньор на ATP Tour, Peugeot подчертава връзката между марката и тениса. 

Facebook коментари