fbpx Търговска мисия на парфюмерийни фирми в Испания | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Търговска мисия на парфюмерийни фирми в Испания

От 16 до 19 април 2012 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира търговска мисия до Барселона с участието на българските предприятия от сектор козметика, парфюмерия и етерични масла.
Програмата на търговската мисия до Барселона включва провеждане на двустранни бизнес срещи в Търговско-промишлената палата на Барселона, на които ще се обсъждат възможности за създаване на преки контакти между български предприятия и техни потенциални испански партньори, съвместна дейност, коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики. Важната част в програмата на мисията са предварително уговорени срещи с водещи международни компании – потребители и дистрибутори на суровини за козметична промишленост. За българските мениджъри е организирано посещение на Международното изложение In Сosmetics 2012, на което те ще могат да се запознаят с актуални тенденции в козметично-парфюмерийния бранш.

Търговската мисия е включена в Годишната индикативна програма за участие на български МСП в търговски мисии, като елемент от мерките за повишаване на експортния потенциал на фирмите.